Som ni alla vet sa inneha ej sjalv nagot liv

An mindre ett sexliv. Och allra minst ett karleksliv. Saledes inneha jag sen lange varit med i den har dejtingsajt-svangen, och testat ett gang annorlunda sidor. Detta i nagon slags tro att det ska oka mina chanser att kanske, kanske atnjuta halla lite hand igen. Efter att ha insett vilka fuffensmetoder Match anvander sig av, sa borjade sjalv istallet att utprova . Och de verkade ju vara lite smaroliga sadar. Det badade smaskigt!

Typ strax borjade jag att ana sa kallade ugglor i mossen. Begravna hundar och laka koret. Det varje namligen sa att sjalv ej fick nagra traff. Det var tamejfan som att sjalv ej existerade. Sjalv kunde metodiskt sitta och klicka igenom vag efter vag fran unga kvinnor, utan att lite ett enda besok tillbaka. Halla? Syntes jag? Var sjalv i The Matrix? Fanns det nagon sked?

Sjalv betalade 248 kr i manaden i minst ett halvars tid innan jag trottnade. Det varenda bra nagot ar sedan nu. Forst pro nagra veckor sen borjade jag plocka en Г–sterrikiska kvinnor dejta blick pa det hela aterigen, och bestamde mig for att dubbelkolla med Motesplatsens kundtjanst. Hade de gjort nagon omstallning i besoksfunktionen gallande sidan? Efter en ogonblick fick sjalv svar.

Uppsyn profil var kopiost riktigt osynlig. Jag hade betalat for nagot jag ej kunnat begagna uppbokat ut, och sjalv hade ingen tillstymmelse. Rent krasst kan sjalv ju riktig ha missat karna livs karlek, eller minst ett helt folje turer i halmen, pa grund av detta.

Varfor varenda da min profil osynlig? Det hade kundtjansten forst inget replik pa. De forsokte med att sjalv personligen begart att ringa karna konto osynligt, men det hade sjalv da oppenhjartig inte. Snart kom de kungen varfor, och det hade med mitt anvandarnamn att bega. Sjalv hade dopt mej sjalv till danielwerner. Man far inte ha nagra som helst kopplingar till anvandaruppgifter utanfor sidan, i och med man da kan lata folk traffa en utan att bekosta dessa enorma summor for ett medlemskap. Logiskt.

Det fick man inte skapa, darfor att det ar mitt riktiga namn

Och absolut, sjalv hade struntat i dessa regler. Det ar dock inte ett dyft unikt. 80% fran medlemmarna kungen sidan har en diskret eller mindre diskret hint om deras mailadress eller facebook-konto. Det utfor de faktiskt intet at, men uppsyn personliga teori ar att de struntar i att satta dit kvinnliga medlemmar darfor de ar de stora dragplastren (flertalet fran all betalande medlemmar ar och kommer att bibehalla desperata man).

Naja, det varenda ett liten sidospar. Det vasentliga var att jag hade fatt ett krets mail fran kundtjansten, just innevarande att karna anvandarnamn ar emot reglerna. Varje stig hade de fragat baksida av underben sjalv vill byta ut till, vilket sjalv sjalvklart inte svarat kungen darfor sjalv ej ar hur korkad som helst. Ingen defekt skedd, trodde sjalv. Men genast visade det sig namligen att de hade gjort min profil osynlig darfor detta. Ingen sadan information fanns i nagot mail fran kundtjansten. Inte heller star det nagot i reglerna ifall att de kommer att gora medlemmar osynliga om de bryter mot reglerna.

Om du bryter mot nagon av ovanstaende regler kan ditt anvandarkonto bli raderat. Detta galler samt om du ar VIP-medlem. (VIP-avgift betalas ej tillbaka). Motesplatsen ager dessutom domstol att bestrida nytt medlemskap till de personer som fordom fatt sitt konto raderat.

En frasch sajt med otaliga medlemmar, varav inte alla ar 50+ och korpulenta

Forinta karna konto, givetvis. Inte skapa undertecknad osynlig utan min kannedom, sa jag kan fortga att bekosta medlemsavgiften utan att vara medveten om att jag ej ens syns pa sidan! Det ar rent lurendrejeri. Just det har skickade sjalv som besked till kundtjansten, och efter en andel bollande (och slutligen tvang pa att omvaxla anvandarnamn) sa lade de kungen 12 + 20 VIP-dagar kungen karna medlemskap. Sjalv ar inte tillfreds. Det ar som att finn en avsagad penis i filmjolkspaketet, och fa ett presentkort gallande filmjolk som plaster kungen saren.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: