Mot killen som har 7000 matchningar pa Tinder

Josh ar en 29-arig walesare som pluggar till sjukskoterska. Han ar ett stort fan av David Bowie, vegetarian och hoppas i framtiden kunna specialisera sig inom psykisk halsa. Han talar i en ledsen och ljuv mote med en walesisk tungomal. Josh rakar ocksa ha ganska 7000 matchningar pa Tinder. Vi snackade med honom pro att ta reda pa hur man maxar sin profil och vad han i sjalva verket tycker ifall appen.

VICE: Nar laddade du ner Tinder forut forsta gangen? Josh: Forsta gangen varenda 2013, och sen dess har sjalv anvant den i perioder.

Sjalv ville motas folk att dejta

Hur sa varje du ute efter? Eller enkom andra likasinnade och gaykompisar. Sjalv hade aldrig anvant en dejtingapp forr, sa det kandes nytt och spannande. Det realitet att sjalv bara kunde konversera med andra som varenda intresserade av mej gjorde det alltsammans mindre laskigt.

Fran alla 7000 killar, hur otaliga fran dem har du traffat IRL?

Tvattakta. Hur ar Tinder jamfort med andra appar? Jag foredrar Tinder. Som app ar den begransad men det ar en bra utgangspunkt. Det ar mer sannolikt att man kommer ha riktiga konversationer dar an kungen andra appar. Och man kan inte langa bilder, sa man blir inte evig bombarderad med olampliga bilder. kissbrides.com prova detta Eftersom den kopplas till ens sociala medier kan man fa en tamligen bra bild av vem nagon ar innan man borjar konversera. Sjalv tro att det pa det sattet tar bort lite fran det som ar lajbans med att dejta nan.

Men det gor det samt lite svarare – men ej helt omojligt – forut nan att catfisha en. Har du nagonsin blivit catfishad? [Skrattar] Jag antagande det, men ar inte helt saker. Med det sagt har sjalv fatt upp Jamie Dornan fran 50 Shades of Grey flertal ganger, vilket kanns lite misstanksamt.

Hur selektiv ar du nar det kommer till att swipea hoger eller vanster? Sjalv skulle troligen framfora att sjalv ar typ selektiv. I begynnelse brukade jag lagga ner epok kungen att lasa genom allas profiler noggrann innan sjalv swipeade, men harforleden inneha sjalv enkom borjat grundlagga uppsyn swipe pa deras forsta kort. Va ar poangen med att dejta nan om man inte ar attraherad fran personen?

Brukar du forfatta forst eller vantar du kungen att den andra ska dra para igang en pratstund? Det beror gallande. Ifall jag tycker om killens utseende eller ifall det verkar som vi inneha kopiost gemensamt har jag inga problem med att vara den som skriver forst.

Baksida av underben ar det forsta du brukar beratta? Jag inneha ingen go-to-replik. Vanligtvis brukar sjalv undra hur deras dag varit eller plocka upp nat fangslande sjalv sett i deras profil.

Hur sa ar bra att plocka upp forsta gangen man skriver till nan? Finns det nagra sarskilda prylar som sticker ut och fangar ens uppmarksamhet? Ifall nagon namner att de inneha likadan musiksmak som sjalv far de pa rak arm min uppmarksamhet. Eller om de foreslar att traffas ute eller plocka nagot att knapra ihop i stallet for att spraka i evigheter.

Hur sa ar det varsta folk skickat till dig? Det var en karl som kungen precis tog bort var matchning nar han insag att sjalv kommer fran Wales. Annars ar de flesta domstol chill. Det ar inte som Grindr.

Hur kan du ha sa flertal matchningar nar du bor i ett omrade med en ganska liten befolkning? Sjalv inneha haft appen i nagra ar sa det inneha enkom byggts pa. Matchningar pa Tinder ar baserade pa avstand, sa det ar mojligt forut mej att matcha med nagon som ar varda undertecknad geografiskt fast som kanske inte ar flyktig att plocka sig till, vilket kan besta frustrerande. Jag aker till London typ vanligtvis sa jag har matchat med folk dar aven.

Sjalv har varit pa dejter med kanske 15 till 20 stycken, och det var blott en av dem som ledde till ett seriost karleksforbindelse.

Hur manga snackar du med regelbundet online? Om nagon tar sig tid att kommunicera med undertecknad forsoker jag stadse respondera i forvantan om att vi kommer klicka. Men i och med jag pluggar till sjukskoterska innebar det att jag nej inte alltid inneha tid. Med det sagt inneha sjalv traffat nagra av mina basta vanner i genom Tinder.

Som undertecknad! Varfor antaga du sa otaliga killar swipear hoger kungen dig? Det far du undran dem. Jag formoda att de uppskattar mina foton eller tanker att vi skulle anlanda bra overens.

Ar det faktiskt sa simpelt? Var attraherande och trevlig sa kommer matchningar falla in? Givetvis. Det ar riktig simpelt att dejta. Vi borde ej fa det att ljuda mer svart an va det ar.

Tycker du ifall Tinder? Hoppas du fortfarande att du kommer finn det du sokte efter tidigare? Det ar bra en kul distraktion, men sjalv har alltid varit glad nar sjalv hittat nan som far mig att onska forinta appen. Tva tredjedelar fran mina langre forhallanden var med killar sjalv traffade kungen mer vanlig gata, genom vanner eller skolan eller jobbet. Sa nar det kommer till kritan inneha det val inte gett mig det sjalv letade efter.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: